Neem deel aan
voorlichtingsactiviteiten

Wil je meer weten over Film- en literatuurwetenschap en over studeren aan de Universiteit Leiden? Zoek je meer informatie over de inhoud van de opleiding? Of ben je benieuwd naar verhalen van studenten en wil je hen alles vragen over hun studie? Ontdek welke activiteiten jou kunnen helpen bij het maken van je studiekeuze.

Maak kennis met de opleiding

Je kunt op de online Open Dagen met meerdere opleidingen kennismaken. Tijdens een opleidingspresentatie krijg je te horen waar de studie over gaat, wat het arbeidsmarktperspectief is en hoe studenten de opleiding ervaren. Ontdek ook alles over Leiden en Den Haag als studentenstad. En natuurlijk kun je tijdens de Open Dag al je vragen stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs. Een perfecte start van je studiekeuze!

Verdiep je verder in de opleiding

Om een nog beter beeld te krijgen van de inhoud van de opleiding en of de vakken je aanspreken, kun je verschillende activiteiten bijwonen. Volg colleges tijdens (online) Proefstuderen of (online) Meeloopdagen. Je maakt huiswerk, doet actief mee tijdens de colleges en ervaart zo of de opleiding echt bij je past. En je kunt op de website altijd terecht om te chatten met studenten of om een virtuele tour te volgen en zo digitaal de sfeer te proeven van studeren in Leiden.

Midas Baijens

Op bachelors.universiteitleiden.nl/-voorlichtingsactiviteiten vind je wanneer deze activiteiten plaatsvinden, of ze online of op locatie in Leiden worden aangeboden en hoe je je kunt aanmelden.

Heb je vragen over de voorlichtingsactiviteiten? Stel ze aan de Studielijn:
studielijn@leidenuniv.nl of 071 527 11 11.

Gaan je vragen over de opleiding?
Dan kun je terecht bij de studieadviseur of studentambassadeur. Je vindt hun contactgegevens op

bachelors.universiteitleiden.nl/film-en-literatuur